Реалії життя є такими, що часом відкладати вирішення тих чи інших питань неможливо ні на хвилину. Нерідко це стосується нотаріальних послуг. З різних причин у клієнтів може не знайтися часу для оформлення документів в будні дні. Саме тому нотаріус у Київі по суботах — це зручно для ділових людей, чужоміських, а також для тих, кому потрібно терміново вирішити питання, наприклад, дати дозвіл на виїзд дитини за кордон.


Які документи потрібні

Якщо ви плануєте здійснити нотаріальну дію швидко, то заздалегідь подбайте про документи. Уточнити весь необхідний список ви завжди можете за телефонами. Спеціалісти нотаріальної контори Аверіної Євгенії Анатоліївни дадуть вичерпну інформацію. Є нюанси, про які знає лише фахівець, тому рекомендуємо проконсультуватися заздалегідь.

 

У всіх випадках під час відвідування нотаріуса вам знадобляться оригінал паспорта і документ про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (раніше - ІПН). Це найголовніші документи, без яких не обходиться жодна операція. Нотаріус по суботах Київ повинен встановити особу за відповідними документами.

 

Якщо в тій чи іншій угоді фігурує неповнолітня особа або недієздатна особа, то потрібен дозвіл компетентних органів, що дозволяє представляти інтереси зазначених осіб. У випадку якщо відбувається дія, пов’язана з майном, то потрібна присутність чоловіка/жінки і/або наявність нотаріально засвідченої згоди.


Нотаріус, який працює в суботу в Києві

Аверіна Євгенія Анатоліївна — це нотаріус Київ по суботах . Ви можете скористатися її послугами в суботу. Такий варіант зручний для дуже зайнятих людей, які не можуть виділити час для своїх особистих чи інших справ у будні. Чужоміським клієнтам такий варіант також буде зручний, бо досить складно викроїти час для вирішення тих чи інших питань у робочий день.

 

Усі державні структури працюють виключно у будні дні. Приватний нотаріус допоможе не відкладати справи, а вирішити назрілі завдання швидко і оперативно у зручний для вас час. 99% договорів, правочинів та інших питань вирішуються у звичайному режимі з понеділка по п’ятницю. Але для тих, хто не вписується у звичний плин життя, передбачено особливий режим роботи. При цьому будь-якиа нотаріальна дія вчиняється у межах закону України.

Зверніть увагу - працюємо і з англомовними громадянами!